Plaatsingsvoorwaarden

Indien u wenst samen met de aankoop van je lichtarmaturen dat deze ook geplaatst worden op locatie naar wens, dienen volgende voorwaarden in acht genomen te worden.

Plaatsingen zijn iedere dag van de week mogelijk. Zaterdag en zondag wordt wel een supplement van 25€ aangerekend.

De hieronder vermelde prijzen gelden enkel voor België.

  • Indien je aankoop 40€ - 500€ bedraagt, kun je een plaatsing aanvragen voor 50€ + 0,50€ per kilometer    ( excl. zaterdag en zondag supplement )
  • Indien je aankoop 501€ of meer bedraagt, kun je een plaatsing aanvragen voor 0,50€ per kilometer ( excl. zaterdag en zondag supplement )

Voorbeeld: Je hebt een armatuur gekocht ter waarde van 80€ en je woont in Leuven op de Naamsestraat. Via Routenet is dit 65,5KM. Dus voor een plaatsing wordt er 50€ + 32,75€ = 82,75€ Excl. BTW in rekening gebracht.

De kilometers worden berekend via Routenet met als startlocatie de maatschappelijke zetel.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de nodige elektriciteitswerken die nodig zouden zijn voor het licht te laten werken. Indien het toch gewenst is dat er elektriciteitswerken zouden uitgevoerd moeten worden gelieve dan op voorhand contact op te nemen met info@lampenboetiek.be dan kan hier wel een offerte voor opgesteld worden.

Het montagevlak waar de armaturen tegen gemonteerd dienen te worden mag niet hoger zijn dan 3,40m. Indien dit toch zo is of twijfel is over de omstandigheden gelieve dan even contact op te nemen met info@lampenboetiek.be

Voor het plaatsen van tuinverlichting is de klant zelf verantwoordelijk voor de grond en klinkerwerken die nodig zouden zijn voor een degelijke montage van de verlichting.

Voor al je vragen kan je terecht via mail: info@lampenboetiek.be